Предизборната кампания е трудна заради многото скандали и лепенето на етикети. Това води

...
Предизборната кампания е трудна заради многото скандали и лепенето на етикети. Това води
Коментари Харесай

Даниела Везиева: Предизборната кампания е трудна заради многото скандали и лепенето на етикети

Предизборната акция е трудна заради многото кавги и лепенето на етикети. Това води и до отвращение за гласоподаване, и до търсене на политическа опция, каза претендентът за народен представител за българския парламент и лидер на листата за Европейския парламент от " Български напредък “ Даниела Везиева в ефира на предаването " Твоят ден “ по NOVA NEWS.

" Ние сме равноправна страна членка в Европейски Съюз. Ще отстояваме равноправно партньорство и ценене на националните ни ползи. Следващият Екологичен потенциал ще бъде друг, тъй като в последните години европейският хайлайф промени тона и модела на Европейски Съюз “, сподели тя.

Политикът уточни още, че целите на " Български напредък “ включват: промяна в " Зелената договорка “, което е обвързвано с нуклеарната енергетиката и ТЕЦ-овете; биоземеделието, което би трябвало да се пребори за задоволително квоти; и индустриализацията на страната.

Везиева каза още, че целите на " Български напредък “ в акцията за Народно заседание са приемането на тактика за дълготрайно развиване на страната, подкрепена от болшинството, развиването на човешкия фактор и възстановяване ценностите и достолепието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР